Een consult ooglidcorrectie voor de behandeling

Een ooglidcorrectie is een cosmetische ingreep waarbij overtollige huid en vetweefsel van de oogleden worden verwijderd om een jeugdiger en frisser uiterlijk te creëren. Voordat u een ooglidcorrectie overweegt, is het belangrijk om een consult te hebben met een oogchirurg om uw geschiktheid voor de ingreep te beoordelen.

Fysiek of online consult

Heeft u een druk schema of bent u nit in de gelegenheid om langs te komen voor een consult? Dan bieden wij de mogelijkheid om dit consult online te voeren. Een online videoconsult voor een ooglidcorrectie biedt veel voordelen, zoals gemak, comfort, betere voorbereiding, beoordeling van geschiktheid, kostenbesparing en meer privacy. Het is echter belangrijk om op te merken dat sommige ooglidproblemen fysieke onderzoeken en tests vereisen, die niet online kunnen worden uitgevoerd. In deze gevallen kan het nodig zijn om een fysieke afspraak te hebben.

Blogs om te lezen voor u een consult aanvraagt

 • Alternatieven voor een ooglidcorrectie

  Bestaat er een alternatief voor een ooglidcorrectie? En zo ja, wat zijn deze dan? In dit artikel nemen we een aantal opties met u door.

 • Hoe vind je de beste oogchirurg voor jouw ooglidcorrectie?

  De beste oogchirurg vinden voor jouw ooglidocrrectie valt niet mee. Wij helpen je daarom graag met een aantal belangrijke punten.

 • Is een ooglidcorrectie medisch of cosmetisch?

  Is een ooglidcorrectie medisch of cosmetisch en waar moet je rekening mee houden als je deze correctie wilt laten uitvoeren.

 • Wat bepaalt de kosten van een ooglidcorrectie?

  Wat bepaalt de kosten van een ooglidcorrectie en wat zit er allemaal bij inbegrepen. Lees u goed in en kies altijd een (gratis) consult vooraf.