Ben ik geschikt voor ooglidchirurgie?

Elk individu heeft unieke behoeften en overwegingen en het kan daarom ook voorkomen dat iemand misschien niet geschikt is voor ooglidchirurgie. Wij willen voorkomen dat u kostbare tijd verspilt aan het verzamelen van informatie en uiteindelijk voor niets naar een consult komt.

Bij Looks Clinics kunt u daarom online op een eenvoudige manier ontdekken of ooglidchirurgie geschikt is voor u. Hoe? Dat leest u hieronder.

In 4 stappen weet u of u geschikt bent

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk intakegesprek. Samen zullen we kijken of ooglidchirurgie de juiste optie voor jou is. Bij Looks Clinics streven we ernaar om je het zelfvertrouwen en de uitstraling te geven waar je naar verlangt.

 1. Maak 3 duidelijke foto’s van uw gezicht
  Zorg voor goede belichting en neem de foto zo dat alleen uw hoofd erop staat. Vervolgens maakt u een foto van uw linkerkant, rechterkant en voorkant.
 2. Vul het formulier op deze pagina (volledig) in
  Controleer het formulier goed voordat u hem verstuurt. Het komt wel eens voor dat mensen niet bereikt kunnen worden door een kleine typfout.
 3. Voeg de foto’s toe aan het formulier
  Dit formulier geeft u de mogelijkheid om 3 foto’s mee te sturen. Voeg de 3 foto’s toe en klik vervolgens op ‘verzenden’. U ontvangt van ons een kopie van de door u ingevoerde gegevens.
 4. Wij behandelen uw aanvraag
  Zodra uw aanvraag bij ons binnen is gaat één van onze experts uw foto’s in behandeling nemen. Wanneer de foto’s voldoen aan de eisen en onze specialist een goede inschatting kan maken, zullen wij u telefonisch op de hoogte brengen van zijn/haar bevindingen. Mochten er twijfels zijn bij de dokter (bijvoorbeeld door onduidelijke foto’s) dan kan het zijn dat we u liever op de kliniek uitnodigen.

Voeg hier uw foto's toe

Belangrijk: De foto dient goed belicht te zijn (liefst daglicht), een minimale resolutie te hebben van 1200x1200 pixels en de bestandsgrootte mag maximaal 2MB zijn.