Prijsverschil bij een ooglidcorrectie?

Prijsverschil bij een ooglidcorrectie?

In sommige klinieken wordt de operatie bijvoorbeeld uitgevoerd door een huisarts of cosmetisch arts. Soms werken de goedkopere klinieken zelfs met artsen die nog in opleiding zijn.
Bij ons wordt de behandeling altijd door een ervaren oogchirurg uitgevoerd. De oogchirurg heeft honderden ooglidcorrecties op zijn naam staan. Looks Clinics is een focuskliniek voor ooglidchirurgie. Dit houdt in dat wij helemaal gespecialiseerd zijn in alles wat met oogleden te maken heeft. Ons team wordt meerdere keren per jaar getraind zodat ook zij zich helemaal hebben gespecialiseerd in ooglidchirurgie.

Looks Clinics wordt op www.kliniekervaringen.nl als beste beoordeelt in Zwolle en omstreken op het gebied van ooglidcorrecties. De kosten van een boven ooglidcorrectie zijn € 895,00. Dit bedrag is inclusief koelmasker (voor na de operatie), litteken crème (Alhydran), 24 uur bereikbaar en alle controles.

Met onze ervaring en kwaliteit kunnen wij niet de goedkoopste kliniek zijn. Maar gelukkig zijn wij ook zeker niet de duurste kliniek. Het gaat om uw ogen dus kies altijd een kliniek waar u vertrouwen in heeft.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gepubliceerd op 26 augustus 2021