Unieke ooglidcorrectie kliniek

Kwaliteit en veiligheid staan bovenaan

Looks Clinics is niet de zoveelste ooglidcorrectie kliniek. Samen met dhr. Van der Schaaf is het idee ontstaan om een vooraanstaande kliniek op te zetten. Initiatiefnemer drs. Dulaimi heeft zich namelijk gespecialiseerd in oogchirurgie en injectables. Bent u geïnteresseerd in injectables ga dan naar www.kliniek88.nl. Nog voordat hij zijn studie geneeskunde aan de VU had voltooid, werd hij al aangenomen bij de internationaal gerenommeerde opleiding oogheelkunde van de Universiteit van Maastricht.

ooglidcorrectie kliniek prestigieus europees oogarts diploma

Prestigieus Europees diploma

Daar studeerde hij nog eens vijf jaar. In die tijd deed ik een schat aan praktijkervaring op, vertelt hij. Er waren dagen bij dat ik twintig patiënten in de ochtend zag! Mede daardoor kon ik mijn chirurgische vaardigheden sterk ontwikkelen. Aansluitend heb ik in Parijs een prestigieus Europees diploma voor oogartsen gehaald.

Momenteel is drs. Dulaimi verbonden aan het Ooglasercentrum, het Twents Oogpunt en aan Ziekenhuisgroep Twente. Daar is ook het idee voor Looks Clinics ontstaan. Regelmatig informeerden mijn patiënten naar de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie. Vaak met enige schroom. Niet alleen omdat ze bang zijn dat iemand ze ijdel vindt, ook omdat ze geen ‘Barbiepop’ willen worden.

Dat laatste is ondenkbaar bij Looks Clinics. Wij voeren alleen subtiele veranderingen door die passen bij de leeftijd, het gezicht en de stijl van de patiënt, benadrukt drs. Dulaimi. We doen dat zeer precies, waardoor we zo weinig mogelijk huid hoeven weg te halen om het gewenste resultaat te behalen. Dat is voor mij een randvoorwaarde.

Klinische ervaring

Met al zijn ervaring kent hij de anatomie van het oog en de directe omgeving haarfijn. Lang niet elke oogkliniek heeft een gespecialiseerde oogchirurg in dienst, legt hij uit. In veel klinieken doen basisartsen met geen of weinig klinische ervaring ooglidcorrecties. Ik heb daar mijn bedenkingen bij, omdat je ervaring nodig hebt om precies te weten wat haalbaar is en wat niet. Naast drs. Dulaimi zullen meerdere artsen werkzaam zijn, allen met een jarenlange klinische ervaring en de benodigde “know-how” van het menselijk lichaam. Tijdens de ingrepen zal de arts ondersteund worden door gekwalificeerd personeel om de ingreep en de nazorg zo soepel en adequaat te doen verlopen.

Wat is een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is een cosmetische ingreep waarbij de chirurg het teveel aan huid en vet bij de oogleden verwijdert. Overtollige huid en weefsel rondom de ogen ontstaat door veroudering, maar kan ook erfelijk zijn. Er zijn uiteenlopende medische of cosmetische redenen om een ooglidcorrectie uit te voeren.

ooglidcorrectie kliniek klinische ervaring
bedenktijd voor je ooglidcorrectie

Bedenktijd

Wie overweegt om een ingreep te ondergaan, maakt eerst een afspraak voor een intakegesprek met Drs. Dulaimi of Drs. Nisson.

Drs. Dulaimi: Tijdens die afspraak bespreken we wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Daarbij leg ik precies uit waarom ik iets wel of niet wil doen. Als we het eens worden over de behandeling, plannen we deze in. Tussen de intake en de ingreep zit altijd tenminste één week. Ik vind namelijk dat een patiënt altijd voldoende bedenktijd moet hebben.

Veilig en professioneel ooglidcorrectie kliniek

Looks Clinics is gevestigd op het Health Innovation Park in Zwolle (tegenover het Isala Ziekenhuis). In onze kliniek werken we uitsluitend met apparatuur van de meest gerenommeerde merken. We doen geen enkele concessie aan veiligheid of professionaliteit. En om het onze patiënten zo comfortabel mogelijk te maken, hebben we zelfs verwarmde behandelstoelen aangeschaft!

Wilt u meer informatie?

Bel 038 – 303 5580 of mail naar info@looksclinics.nl.

Een afspraak maken kan ook online.

Boek meteen een afspraak