Drs. Ali Dulaimi

Drs. Dulaimi is een zeer ervaren oogchirurg met zowel Nederlandse als Europese diploma’s en is eigenaar van Looks Clinics.

BIG nr: 79916425001

Oogchirurg Drs. Ali Dulaimi

Een ingreep aan je oogleden laat je niet door de eerste de beste uitvoeren. Met die gedachte heeft oogchirurg drs. A.M.A al Dulaimi Looks Clinics opgericht. Deze gespecialiseerde kliniek voor ooglidcorrecties en injectables heeft in juni 2019 haar deuren geopend op het Health Innovation Park in Zwolle. Initiatiefnemer drs. Dulaimi heeft zich namelijk gespecialiseerd in oogchirurgie. Nog voordat hij zijn studie Geneeskunde aan de VU had voltooid, werd hij al aangenomen bij de internationaal gerenommeerde opleiding oogheelkunde van de Universiteit van Maastricht. Momenteel is drs. A.M.A al Dulaimi verbonden aan het Ooglasercentrum, het Twents Oogpunt en aan Ziekenhuisgroep Twente. Bij Looks Clinics worden alleen subtiele veranderingen doorgevoerd die passen bij de leeftijd, het gezicht en de stijl van de patiënt”, benadrukt drs. A.M.A al Dulaimi. “We doen dat zeer precies, waardoor we zo weinig mogelijk hoeven te snijden en veranderen om het gewenste resultaat te behalen. Dat is voor drs. A.M.A Dulaimi een randvoorwaarde.”

Cursussen & Opleidingen

 • 2021 – 2022

  Refractie Chirurgie Centrum Eyescan

 • 2017 – 2021

  Het ooglasercentrum / ZGT

 • 2017

  Fellow European Board of Ophthalmology

 • 2012 – 2017

  Universitair Medisch Centrum Maastricht

 • 2006 – 2012

  Geneeskunde te Vrije Universiteit Amsterdam

In onze kliniek geen basisartsen

Met al zijn ervaring kent hij de anatomie van het oog en de directe omgeving haarfijn. “Lang niet elke oogkliniek heeft een gespecialiseerde oogchirurg in dienst”, legt hij uit. “In veel klinieken doen basisartsen met weinig of geen klinische ervaring ooglidcorrecties. Ik heb daar mijn bedenkingen bij, omdat je ervaring nodig hebt om precies te weten wat haalbaar is en wat niet.” Naast drs. A.M.A al Dulaimi zullen meerdere artsen werkzaam zijn, allen met een jarenlange klinische ervaring en de benodigde “know-how’’ van het menselijk lichaam. Tijdens de ingrepen zal de arts ondersteund worden door gekwalificeerd personeel om de ingreep en de nazorg zo soepel en doeltreffend te doen verlopen.

Lidmaatschappen