Waarom een wenkbrauwlift

Heeft u een vermoeide, boze uitdrukking of een drukkend gevoel op uw ogen? Of heeft u misschien wel een beperkt gezichtsveld door uw hangende wenkbrauwen. Een wenkbrauwlift of ooglidcorrectie kunnen uw klachten verhelpen. Een wenkbrauwlift is mogelijk op 2 verschillende manieren via injectables (tijdelijk resultaat) of chirurgisch (blijvend resultaat). Om u goed te kunnen adviseren maken wij een gezichtsanalyse tijdens het gratis en vrijblijvend consult.

Waarom gaan wenkbrauwen hangen?

Door de constante werking van de zwaartekracht in combinatie met verslapping van de huid kunnen de wenkbrauwen gaan hangen. Vaak is het ook genetisch bepaald of staan de wenkbrauwen in aanleg al wat lager dan gebruikelijk en wordt dat na verloop van tijd versterkt.

wenkbrauwlift specialist

Welke soorten wenkbrauwlift zijn er:

  • Directe wenkbrauwlift. Onder lokale verdoving boven de wenkbrauw verwijderen wij een ovaalvormig stukje huid. Bij het hechten wordt de huid dus strakker en daarmee wordt de wenkbrauw naar boven verplaatst. Er ontstaat een litteken dat over het algemeen niet erg zichtbaar is. Gekozen kan worden voor een litteken direct boven de wenkbrauw of iets meer naar boven zodat het in het verlengde van een al bestaande rimpel kan vallen.
  • Laterale wenkbrauwlift. De laterale wenkbrauwlift is een techniek waarmee de wenkbrauw goed te liften is en waarbij de littekens in de haargrens verborgen worden. Daarmee is het een zeer geschikte techniek voor mensen die een wat meer uitgesproken wenkbrauwlift en goed verborgen littekens wensen. Wanneer u kalend bent, is deze ingreep niet geschikt. De littekens kunnen in dit geval, vanwege de terugtrekkende haargrens, juist in het zicht komen.
  • Wenkbrauwlift met injectables. Dit is zeer eenvoudige en snelle ingreep met nauwelijks hersteltijd. De behandeling met injectables zal ervoor zorgen dat de wenkbrauwen iets hoger komen te staan dan voor de behandeling. Dit zorgt voor een frisse en uitgeruste blik. Een wenkbrauwlift met injectables zal herhaald moeten worden na ongeveer 3 – 4 maanden.
ooglidcorrectie voor operatieooglidcorrectie na operatie

Geweldig resultaat en fijn personeel

Zeer fijne ervaring gehad, vooral tijdens de operatie wanneer ik enorm werd gerustgesteld tijdens een plotselinge angst. Resultaat is zeer mooi en natuurlijk

— Dhr. S. www.kliniekervaringen.nl

Verhouding cosmetische operaties

* Relatieve percentages, VS: Anesthesia for Plastic Surgery Procedures By Víctor M. Whizar-Lugo; November 7th 2018

Wil je meer informatie?

Bel 038 – 303 5580 of mail naar info@looksclinics.nl.

Een afspraak maken kan ook online.

Boek meteen een afspraak