kliniekervaringen reviews

Bellen

Mailen

Geschikt?

Afspraak

kliniekervaringen reviews

Behandelingen

Wenkbrauwlift met optimaal resultaat

Een wenkbrauwlift of ooglidcorrectie kunnen diverse klachten zoals vermoeide ogen of boze uitdrukking verhelpen.

Waarom een wenkbrauwlift

Heeft u een vermoeide, boze uitdrukking of een drukkend gevoel op uw ogen? Of heeft u misschien wel een beperkt gezichtsveld door uw hangende wenkbrauwen. Een wenkbrauwlift of ooglidcorrectie kunnen uw klachten verhelpen. Een wenkbrauwlift is mogelijk op 2 verschillende manieren via injectables (tijdelijk resultaat) of chirurgisch (blijvend resultaat). Om u goed te kunnen adviseren maken wij een gezichtsanalyse tijdens het vrijblijvende consult.

Waarom gaan wenkbrauwen hangen?

Door de constante werking van de zwaartekracht in combinatie met verslapping van de huid kunnen de wenkbrauwen gaan hangen. Vaak is het ook genetisch bepaald of staan de wenkbrauwen in aanleg al wat lager dan gebruikelijk en wordt dat na verloop van tijd versterkt.

Verschillende soorten wenkbrauwlift

Directe wenkbrauwlift

Onder lokale verdoving boven de wenkbrauw verwijderen wij een ovaalvormig stukje huid. Bij het hechten wordt de huid dus strakker en daarmee wordt de wenkbrauw naar boven verplaatst. Er ontstaat een litteken dat over het algemeen niet erg zichtbaar is. Gekozen kan worden voor een litteken direct boven de wenkbrauw of iets meer naar boven zodat het in het verlengde van een al bestaande rimpel kan vallen.

Laterale wenkbrauwlift

De laterale wenkbrauwlift is een techniek waarmee de wenkbrauw goed te liften is en waarbij de littekens in de haargrens verborgen worden. Daarmee is het een zeer geschikte techniek voor mensen die een wat meer uitgesproken wenkbrauwlift en goed verborgen littekens wensen. Wanneer u kalend bent, is deze ingreep niet geschikt. De littekens kunnen in dit geval, vanwege de terugtrekkende haargrens, juist in het zicht komen. Deze behandeling voeren wij overigens niet zelf uit.

Wenkbrauwlift met injectables

Dit is zeer eenvoudige en snelle ingreep met nauwelijks hersteltijd. De behandeling met injectables zal ervoor zorgen dat de wenkbrauwen iets hoger komen te staan dan voor de behandeling. Dit zorgt voor een frisse en uitgeruste blik. Een wenkbrauwlift met injectables zal herhaald moeten worden na ongeveer 3 – 4 maanden.

ooglidcorrectie voor operatieooglidcorrectie na operatie

Geweldig resultaat en fijn personeel

Zeer fijne ervaring gehad, vooral tijdens de operatie wanneer ik enorm werd gerustgesteld tijdens een plotselinge angst. Resultaat is zeer mooi en natuurlijk

— Dhr. S. www.kliniekervaringen.nl

Verhouding cosmetische operaties

* Relatieve percentages, VS: Anesthesia for Plastic Surgery Procedures By Víctor M. Whizar-Lugo; November 7th 2018

Wilt u meer informatie?

Bel 038 – 303 5580 of mail naar info@looksclinics.nl.

Een afspraak maken kan ook online.

Veelgestelde vragen over wenkbrauwlift

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen? Dan vindt u wellicht het antwoord tussen de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via info@looksclinics.nl.

Bekijkt u liever video’s?
Ga dan naar onze playlist ‘Veelgestelde vragen over ooglidcorrecties‘ op YouTube. Drs. Dulaimi behandelt hier een serie vragen.

Moet ik op controle komen na de operatie?2024-07-11T14:01:46+02:00

Wij zien het graag dat onze patiënten op controle komen na de operatie. U wordt na drie dagen gebeld door een van onze assistentes om te vragen hoe de eerste dagen na de operatie zijn gegaan. 6 dagen na de operatie komt u bij ons in de kliniek terug om de hechtingen te verwijderen, dan zullen wij ook de wond beoordelen. Naar eigen wens is het mogelijk om 3-4 maanden na de operatie bij ons in de kliniek langs te komen om het eindresultaat te beoordelen.

Hoe lang duurt de ingreep?2024-01-11T13:10:35+01:00

De ingreep duurt 30-45 minuten.

Doet een ooglidcorrectie pijn?2024-01-11T13:09:21+01:00

Of een ooglidcorrectie pijn doet verschilt per persoon, maar over het algemeen horen wij van onze patiënten dat het nagenoeg pijnloos was. De lokale verdoving die u krijgt kan als vervelend ervaren worden, maar ook hier horen wij weinig tot geen klachten over. Na de bovenooglidcorrectie kunt u last hebben van lichte napijn die lijkt op het gevoel van een schaafwond. Paracetamol is in het algemeen niet nodig, maar kunt u wel nemen ter verlichting van de klacht.

Zijn er risico’s bij een ooglidcorrectie?2024-07-11T14:03:29+02:00

Of er risico’s bij een ooglidcorrectie zijn hangt van veel factoren af. In onze focuskliniek in Zwolle werken we uiterst nauwkeurig, we zijn dan ook specialisten. Echter, elke ingreep kan risico’s met zich meebrengen. Bij de bovenooglidcorrectie is de kans dat u complicaties krijgt klein, maar het is niet onmogelijk. U kunt bijvoorbeeld last krijgen van droge of juist tranende ogen. Deze klachten zijn in het algemeen slechts tijdelijk. Tijdens het vrijblijvende consult (voorafgaand aan de operatie) zullen de risico’s met u worden doorgenomen.

Kan ik gelijk na de operatie weer naar huis?2024-01-11T13:06:17+01:00

In de meeste gevallen kunt u een half uur na de operatie weer naar huis, mits u zich goed voelt. Zorg dat er iemand is die u naar huis brengt, want u mag niet zelf autorijden of fietsen. Openbaar vervoer is eventueel wel mogelijk. In dat geval kunt u een zonnebril meenemen, zodat de wond ook goed beschermd is tegen zonlicht.

Kan een boven- en onderooglidcorrectie tegelijk?2024-05-24T13:14:02+02:00

Een boven- en onderooglidcorrectie tegelijk is soms mogelijk, maar veelal is het verstandig om eerst de bovenooglidcorrectie uit te laten voeren. Vaak kun je na de bovenooglidcorrectie beter beoordelen of een onderooglidcorrectie nog nodig is.

Hoe zie ik er uit na de operatie?2024-01-11T13:06:31+01:00

Na de correctie van uw bovenste oogleden is het gebied rondom uw ogen gezwollen en zijn er soms bloeduitstortingen zichtbaar. Ook kunnen er vochtzakken onder uw onderoogleden optreden. De hechtingen zetten wij vast met pleisters. Deze dient u te laten zitten tot u terugkomt in onze kliniek om de hechtingen te laten verwijderen.

Ga naar de bovenkant