Ooglidcorrectie is bij Looks Clinics in goede handen

Ooglidcorrectie is bij Looks Clinics in goede handen

In het mooie Zwolle, recht tegenover het Isala ziekenhuis is Looks Clinics gevestigd. Looks Clinics is de kliniek voor ooglidchirurgie. In een prachtig ingerichte wachtkamer met een huiskamergevoel, zij wij in gesprek met drs. A.M.A. Al Dulaimi, specialist in ooglidchirurgie. Hier doet men de meeste ooglidcorrecties van de regio op een zeer hoog niveau. Dit blijkt uit ervaringen op de onafhankelijk website kliniekervaringen.nl en de voor- en na-foto’s te vinden op de website.

De meeste mensen denken bij een ooglidcorrectie aan een ‘bovenooglicorrectie’; hier verwijdert men het overtollige huid aan de bovenoogleden. Bij Looks Clinics is dit inderdaad de meest uitgevoerde ingreep, maar daarnaast verwijdert men ook ‘vetzakjes’ aan de boven- en onderoogleden. Bij ooglidchirurgie moeten wij ook denken aan wallen onder de ogen, oftewel een onderooglidcorrectie, dat is een complexe ingreep die hier regelmatig gedaan wordt. Het pallet aan ingrepen bij Looks Clinics omvat ook wenkbrauwlift en het verwijderen van cosmetische oneffenheden.

Het team is zeer professioneel, met o.a. een esthetisch arts (drs. Nisson Lahdo), optometristen en doktersassistenten, allemaal gekwalificeerd en BIG geregistreerd. Naast bovenstaande behandelingen, wordt de kliniek regelmatig gevraagd voor een second-opinion en voor revisie van behandelingen, die elders ‘minder-fraai’ zijn uitgevoerd.

Drs. Dulaimi is uiterst gekwalificeerd. “Na studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik mijn opleiding vervolgd aan de internationaal gerenommeerde oogchirurgie opleiding aan de Universiteit van Maastricht.”
Aansluitend behaalde hij in Parijs het prestigieuze Europese diploma voor oogartsen. De arts is verder lid van het Dutch Orbital Society, Nederlands Oogheelkundig Gezelschap, European Society of Cataract & Refractive Surgeons en het American Society of Cataract and Refractive Surgery.

De kliniek is gevestigd op het Health Innovation Park in Zwolle in het Van Kempen gebouw. Het is een modern medisch gebouw tegenover het Isala ziekenhuis. Hier kunt u gratis parkeren. “Wij beschikken over een state of the arts operatieruimte met de beste diagnostische apparatuur.”

Intake

Tijdens een intakegesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken. Als arts en cliënt het eens worden over de behandeling wordt de ingreep gepland. Daartussen zit altijd minstens een week. Dulaimi vindt, dat een cliënt altijd voldoende bedenktijd moet hebben.

Ingrepen en nazorg

De ingrepen verschillen uiteraard per cliënt, passend bij de leeftijd, het gezicht en de wensen. Wij nemen ruim de tijd vóór en na de ingreep om de cliënt zo goed mogelijk op het gemak te stellen. “We bieden uitstekende service. Er is goede persoonlijke begeleiding, na een week worden hechtingen verwijderd en na twee maanden is de eindcontrole.”

Heel Nederland

Cliënten komen voornamelijk uit de regio, maar ook van, bijvoorbeeld uit Amsterdam of Venlo. “Mensen zijn bereid om te reizen voor kwaliteit, zo’n ingreep doe je maar eens in je leven. Daarnaast zorgen wij voor korte wachttijden door slim te plannen en extra OK dagen vrij te maken.” U kunt bij Looks Clinics zelf een afspraak maken via de website of door te bellen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gepubliceerd op 16 december 2022