Fillers (volumeverlies

Bij het ouder worden, treedt (in een zeer traag tempo) volumeverlies op. Dit volumeverlies kan direct gecompenseerd worden met Fillers. Fillers kunnen volume herstellen rondom de ogen, neus, kin en wangen (focusgebieden). Wij gebruiken lichaamsvriendelijke premium Fillers die door het lichaam worden afgebroken. Hierdoor maximaliseren wij het resultaat en minimaliseren wij de kans op complicaties. Na een uitgebreid gesprek en onderzoek zal worden bepaald welke behandeling het beste bij u past.

fillers
botox behandeling

Botox (Botuline Toxine)

Rimpels zijn een natuurlijk gevolg van het ouder worden. Iedereen krijgt rimpels, echter de ene rimpel is de andere niet. Rimpelvorming is grotendeels genetisch bepaald, maar wij weten dat zon- schade, roken en veelvuldig fronsen ook een grote rol spelen. Twee belangrijke voorzorgsmaatregelen om rimpelvorming zoveel mogelijk te beperken is het stoppen met roken en het gebruik van zonnebrandcrème.

Meer informatie over onze cosmetische behandelingen?

We zijn maandag t/m zaterdag te bereiken van 9:00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren aanwezig. Neem gerust contact op voor vragen of het plannen van een afspraak.

Dr. Stolteweg 88
8025 AZ Zwolle

info@kliniek88.nl
038 – 303 55 80