Wat is een ooglidcorrectie precies

Een ooglidcorrectie is een cosmetische ingreep waarbij de chirurg het teveel aan huid en vet bij de oogleden verwijderd. Overtollig huid wordt ook wel dermatochalazis genoemd. Deze hangende oogleden kunnen u o.a. een vermoeide uitstraling geven.

hoeveel kost een ooglidcorrectie

Hoeveel kost een ooglidcorrectie

Bij Looks Clinics betaalt u voor een bovenooglidcorrectie voor beide ogen slechts € 895,-. Voor een onderooglidcorrectie betaalt u voor beide ogen slechts € 1.599,-. De prijs die u betaalt is inclusief de nazorg en controles die hierbij horen. U weet vooraf dus precies wat de kosten zijn van een ooglidcorrectie.

Wil je meer informatie over ooglidcorrecties?

Klik dan hier of boek een gratis & vrijblijvend consult met één van onze experts.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk

Na zorgvuldig onderzoek wordt eerst gekeken of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Indien u geschikt bent wordt een operatiedatum met u ingepland. De operatiedagen zijn doorgaans maandag of zaterdag. Hier kan in onderling overleg van worden afgeweken. De dag van de ingreep wordt u opgevangen door de doktersassistente die u begeleidt naar de behandelkamer.

hoeveel kost een ooglidcorrectie

Ooglidchirurgie behandelingen

bovenooglidcorrectie Ooglidchirurgie

Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie is een cosmetische ingreep waarbij de chirurg het teveel aan huid en vet bij de oogleden verwijderd.

onderooglidcorrectie

Onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie is een cosmetische ingreep waarbij de chirurg het teveel aan huid en vet bij de oogleden verwijderd.

Entropion/Ectropion

Entropion/Ectropion

Een naar binnen- of naar buiten draaiend onderooglid herstellen (verzekerde zorg)

oneffenheden verwijderen

Oneffenheden verwijderen

Een cosmetisch storende laesie zoals een strontje of wratje verwijderen.

Reviews van onze ooglidchirurgie

Het consult was duidelijk en vriendelijk. De behandeling was uitstekend. Een zeer geolied team zijn de arts en zijn assistente.
Marianne, Ooglidcorrectie
Je voelt je echt op je gemak bij deze dokter. Iedereen is ontzettend aardig. De behandeling wordt heel rustig uitgevoerd. Voelt echt heel kundig zoals alles daar gebeurt.
Jose, Ooglidcorrectie
Lang getwijfeld maar totaal geen spijt van deze behandeling. Mijn klachten, tranende ogen en dichtvallende ogen, zijn verdwenen. En daarnaast een mooi resultaat.
Gerlinde, Ooglidcorrectie
Resultaat is perfect. De voor en na zorg zijn subliem. Je word er gerespecteerd en er word geluisterd naar jou wensen.
Anoniem, Ooglidcorrectie